3 Replies Latest reply on Apr 29, 2015 10:33 AM by vinayv RSS
    vinayv Explorer

    Not able to deploy Thingworx post loading (bad) extension

    Getting the following, how do I recover? Loaded a custom extension, must be something wrong with it that caused this.


    INFO: Deploying web application archive F:\tomcat\webapps\Thingworx.war

    java.lang.NullPointerException

            at com.thingworx.thingtemplates.ThingTemplate.getImplementations(ThingTe

    mplate.java:1986)

            at com.thingworx.system.entities.ThingWorxEntityManager.initializeImplem

    entationRelationshipsForEntity(ThingWorxEntityManager.java:257)

            at com.thingworx.system.entities.ThingWorxEntityManager.initializeImplem

    entationRelationships(ThingWorxEntityManager.java:269)

            at com.thingworx.system.ThingWorxServer.Initialize(ThingWorxServer.java:

    158)

            at com.thingworx.system.ThingWorxBootstrapper.contextInitialized(ThingWo

    rxBootstrapper.java:132)

            at org.apache.catalina.core.StandardContext.listenerStart(StandardContex

    t.java:5016)

            at org.apache.catalina.core.StandardContext.startInternal(StandardContex

    t.java:5524)

            at org.apache.catalina.util.LifecycleBase.start(LifecycleBase.java:150)

            at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase

    .java:901)

            at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:87

    7)

            at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:649)


            at org.apache.catalina.startup.HostConfig.deployWAR(HostConfig.java:1081