1 Reply Latest reply on Oct 26, 2015 9:43 AM by aanjan RSS
    stevegr Explorer

    Able to post from browser by not via Adafruit_CC3000

    I have a question around connecting to my local Thingworx server

     

    Basic setup

    I have a local Thingworx server running on a desktop with exposed ip and port 80.

     

    If I run the following below from the browser (98.XXX.XXX.XXX redacted). Which is a copy of the output from the Serial port com 7 when running the Arduino

    98.XXX.XXX.XXX/Thingworx/Things/Arduino_RND_Thing/Services/Arduino_RND_Service?appKey=978d51a7-a095-482f-94d0-7ba142c9d581&method=post&x-thingworx-session=true<&humidity=20.20&temp_c=33.20&temp_f=91.76&accel_x=0.00&accel_y=0.00&accel_z=0.00>

     

    It executes the service and updates the values shown below

     

    If I run the same thing but use a cc3000 shield I do not see the results in the monitor


    Below show the output


     

    Attempting to update Values

    server:98.XXX.XXX.XXX

    appKey:978d51a7-a095-482f-94d0-7ba142c9d581

    thingName:Arduino_RND_Thing

    serviceName:Arduino_RND_Service

    humidity=20.20

    temp_c=33.20

    temp_f=91.76

    accel_x=0.00

    accel_y=0.00

    accel_z=0.00

    Start Update

    Just befoe client connect

    connected

    POST /Thingworx/Things/Arduino_RND_Thing/Services/Arduino_RND_Service?appKey=978d51a7-a095-482f-94d0-7ba142c9d581&method=post&x-thingworx-session=true<&humidity=20.20&temp_c=33.20&temp_f=91.76&accel_x=0.00&accel_y=0.00&accel_z=0.00>HTTP/1.1

    Host: 98.XXX.XXX.XXX

     

     

     

     

    The tomcat server never sees the post but the shield says it connected and its able to ping a server for stevegw.today but it does not get pings from server:98.XXX.XXX.XXX

     

    I have the port 80 open but its not a domain server in that it only has an ip to connect to so I don't use getServerByName

     

    Any ideas