8 Replies Latest reply on Jul 14, 2017 11:45 AM by rabernathy RSS
    agangaiah Explorer

    Experience Flickers

    Hello,

     

    I have come across this challenge that sometimes when we load the experience on our Tabs/Phone, it flickers a lot.

     

    While the same experience would have loaded properly and does not flicker at all.

     

    I am not able to find the root cause for this flickering.

     

    Thanks,

    Avinash

      • Re: Experience Flickers
        rabernathy Explorer

        Is the flickering the entire time you use the experience or just when the model is loading?  Are you doing anything in javascript that changes the display of the components in the experience?

          • Re: Experience Flickers
            agangaiah Explorer

            Hello Rusty,

             

            Thanks for the kind response. Yes it flickers most of the times irrespective of which model. As of now am just using one JS for showing description of the assembly/disassembly sequence from illustrate. 

             

            Thanks,

            Avinash

          • Re: Experience Flickers
            rabernathy Explorer

            26 frames per second is low; on an iPhone it should be at least 30 frames per second.  Which iPhone model is it?

             

            Are you doing a lot of processing in JS?  Can you run a test for me?  Remove all the Javascript and republish the experience so you can see what the frame rate is without anything running.  You can copy the javascript to a text editor so that you can put it back after the test.

             

            Also, how large is the pvz file?  Did you run the CAD optimizer when you imported the pvz?  If so, did you use the _high, _medium, or _low version of the pvz as the resource on the model widget?