7 Replies Latest reply on Aug 18, 2017 6:48 AM by supandey RSS
    jshah-2 Explorer

    Time series chart v2 not showing data?

    I have a service that return data with fields

    1-time

    2-status (some numeric value)

    3- id


    as shown in the attachment

    the result of the service is represented by time series chart default

    but the time series chart v2 is blank

    both the charts are binded with the same service



    any help?

    I am not able to figure why its is not showing the data

    I have set the x axis field and data field

      • Re: Time series chart v2 not showing data?
        supandey Collaborator

        Hi Jugal, could you enable the Show Debug tool when you view the Mashup and check for the services and the bindings, make sure to enable the parameters

         

        Alternatively you can also check via the Chrome's Developer Tool to see if it's showing any error to quickly highlight the issues

        • Re: Time series chart v2 not showing data?
          jshah-2 Explorer

          This is the debug data of my mashup

          I have never used it previously so don't understand it much

           

           

          debug_1.pngdebug_3.png

          • Re: Time series chart v2 not showing data?
            jshah-2 Explorer

            [context: com.thingworx.webservices.context.HttpExecutionContext@16479d39][message: Unable To Parse JSON Request]

             

            this is logged in the application log

            when I searched the error on internet

            it shows number of digits is greater that 20 for number type

            but as I ran the service no such number is big

              • Re: Time series chart v2 not showing data?
                supandey Collaborator

                Jugal, could also check the scriptLog, this error could happen for variety of reasons may be the Datashape you have assigned to the output for your service is not conducive to what is expected by the TimeSeries Chart v2, in case you don't see more information in script log either, you can enable the stack tracing on your service by navigating to the System > Subsystems > Logging Subsystem > Configuration and then enable the the Stack trace save the configuration and reload the mashup. Then disable the stack tracing and check for the ApplicationLog, ScriptLog and ErrorLog (stack trace is logged in ErrorLog.)

                 

                May be you can also share the findings here.